Tjenester Vår tjenestekatalog

Som din komplette IT-partner tilbyr vi et bredt spekter av tjenester. Flere av våre tjenester er standardiserte løsninger tilpasset SMB-markedet, på denne måten kan vi levere tjenester og drift så kostnadseffektivt og sikkert som mulig. Vi leverer også skreddersydde løsninger slik at vi kan dekke din bedrifts behov best mulig.

Konsulenttjenester

Som kunde av Procano har du tilgang til alle våre kompetente IT-konsulenter. Vi har kompetanse innen prosjektledelse og rådgivning, infrastruktur og integrasjon, teknisk service og support. Vi veileder og rådfører deg gjennom hele kundeforholdet, og bistår med kompetente ressurser når du ønsker å gjennomføre større endringer. Vi har et stort drift- og supportapparat og leverer drift og brukersupport på alle tjenester levert av Procano, vi bistår også ved produkter levert av tredjepart.

Infrastruktur

Kunder stiller stadig høyere krav til sikkerhet, stabilitet og ytelse når det kommer til sine IT-løsninger. Avhengig av dine behov organiserer vi en infrastruktur basert på egne servere, vårt datasenter eller fra globale skyleverandører, som Microsoft Office 365. Våre plattformer er utviklet i samarbeid med ledende leverandører innen server-, nettverk- og lagringsteknologier. Vi sørger for en effektiv og sikker plattform uavhengig av hvordan du ønsker å få dine tjenester levert.

Sikkerhet

Sikkerhet og beskyttelse av sensitive data er viktig for alle bedrifter. For best mulig sikkerhet anbefaler vi å sikre bedriften i alle ledd. Dette gjelder antivirusprogram på PC og server, spamløsninger på epost, sikring av Internett med brannmur og fullstendig backup. Vi har også full oversikt over brukertilganger, og vet hvem som til en hvert tid har tilgang til bedriftens data.

Samhandling

Dine ansatte ønsker at det skal være enkelt å samhandle, kommunisere, og dele informasjon med hverandre. Vi tilbyr en rekke produkter innen elektronisk samhandling. Her finner du blant annet epost, samhandlingsplattformen SharePoint og andre tjenester i Office 365, slik som Microsoft Teams.

Programvare

Vi vet at det kan være utfordrende å holde oversikt over bedriftens lisenser, dette gjør at mange bedrifter risikerer å enten være underlisensiert, eller betale for lisenser de ikke bruker. Som en total IT-driftspartner kan du samle alle lisenser hos oss, så har vi kontroll og oversikt og deres lisenser, når de løper ut og hvor mange lisenser dere faktisk har bruk for. Vårt primære fokus er på programvareløsninger fra Microsoft, Adobe, Citrix, Cisco, VMware, samt ulike sikkerhetsløsninger, backup og SSL sertifikater.

Finansiering

Uavhengig av om du ønsker å leie eller eie ditt IT-utstyr, hjelper vi deg med å finne de mest kostnadseffektive løsningene. Hos oss kan du kjøpe eller leie PC-er, printere og servere, samt ulike programvareløsninger.

Resirkulering

Hos oss kan du levere IT-utstyr du ikke lenger bruker. Alt utdatert IT-utstyr leveres til gjenvinning og resirkuleres på en forsvarlig måte. Det samme gjelder rekvisita som tonere, batterier, mobiltelefoner og annet spesialavfall. Vi anbefaler at våre kunder leverer utdatert IT-utstyr til oss for sikker sletting av data. Har du PC-er som ikke lenger er i bruk, men som fortsatt fungerer fint, anbefaler vi at disse leveres til oss for reinstallasjon, slik at utstyret kan brukes igjen, enten som en reserve-PC eller som kan leveres ut til en ny ansatt.

til oversikten

Kan vi hjelpe deg med noe?

Fyll inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg for å avtale en tid som passer deg