Tjenesteplattform Ulike plattformer

Å velge riktig tjenesteplattform for din bedrift er viktig. Dette vil bidra til at dine ansatte får en positiv brukeropplevelse og at dere kun betaler for den infrastrukturen dere faktisk trenger. Vi tilbyr tjenester fra kundeeid utstyr, vårt datasenter eller fra globale skyleverandører. 

Alle våre tjenester blir produsert i et av Nord-Europas mest moderne og høyest sertifiserte datasentre, med 100% SLA på strøm og kjøling.

Er du usikker på hva slags løsning som passer din bedrift best? Ta kontakt med oss. Sammen kommer vi frem til en leveransemodell for våre tjenester, som passer både nå og for endringer i fremtiden. Vi sørger for en effektiv og sikker plattform uavhengig av hvordan du ønsker å få dine tjenester levert.

Dedikerte servere

Enkelte virksomheter har behov for å produsere og lagre programvare og data på egne servere. Dette kan være bedrifter som ikke ønsker å gå på kompromiss med ytelsen, med egne dedikerte servere har hver klient full tilgang til serverens ressurser. Vi tilbyr drifting, overvåking, skalering og administrering av virksomhetens utstyr.

Skytjenester

Skytjenester er et samlebegrep for alt fra dataprosessering og lagring til programvare som er tilgjengelig fra eksterne serverparker via Internett. Dette leveres både fra vårt datasenter i Norge og fra globale skyleverandører som Microsoft. Fordelen med denne plattformen er at datakraft kan tilpasses kapasitetsbehovet, det vil si at du kun betaler for det du bruker. Skytjenester er spesielt egnet for bedrifter med et raskt skiftende ressursbehov, som ønsker muligheten til enkelt å oppskalere eller nedskalere kapasiteten.

Hybride løsninger

En hybrid løsning er en kombinasjon av fysiske servere og virtualiseringsteknologi. En hybrid serverløsning er en dedikert server som tilbyr både kraften til en klassisk dedikert server og fleksibiliteten til en server i skyen. En hybrid dedikert servere er 100% allokert til kunden. Hvert hybridmiljø er sikkert isolert og har garanterte ressurser tilgjengelig for å sikrer et høyt nivå av ytelse og respons. En hybrid server kombinerer alle fordelene med virtualiseringsteknologi med ytelsen til en full dedikert server.

 

til oversikten

Kan vi hjelpe deg med noe?

Fyll inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg for å avtale en tid som passer deg