Referanser Varde Hartmark

Varde Hartmark

Varde Hartmark AS er et norsk konsulentselskap som spesialiserer seg innen strategirealisering i mer enn 20 ulike fagområder. Selskapet ble opprettet i 2013 som følge av en fusjon mellom Varde Consulting og Hartmark Consulting. Vardegruppen er den største, norskeide Management Consulting-grupperingen og omfatter selskapene Varde Hartmark, Lean Communications, Maverick Concepts, Develop, Hartmark Executive Search og Sherperd`s Pie.

Hva gjør vi for Varde Hartmark?

Varde Hartmark har vært kunde av Procano siden 2013, da de fortsatt var Varde Consulting. I senere tid er samarbeidet utvidet til å gjelde levering av tjenester til hele Vardegruppen. Varde har outsourcet alle sine IT-tjenester, det vil si at Procano står for innkjøp, sikker installasjon, drift, service og support av deres IT-systemer. Ved å sette bort IT-relaterte operasjoner kan Vardegruppen prioritere videreutvikling av sin kjernekompetanse.

 

se alle referanser

Vi ønsker å samarbeide med deg

Leter du etter en IT-partner? Vi drifter dine IT-løsninger og hjelper dine brukere. Sammen finner vi frem til gode og lønnsomme løsninger for deg og din bedrift.

Procano skiller seg ikke vesentlig fra andre leverandører gjennom hva vi gjør, men hvordan vi samarbeider med våre kunder, og hvordan vi leverer våre tjenester.

Ta kontakt med oss i dag for en prat om muligheter for samarbeid

KONTAKT OSS