Referanser Qicraft

Qicraft

Qicraft Group AS er Nordens ledende partner for treningsutstyr og eksklusiv forhandler av Technogym, som har levert utstyr til OL i Rio i 2016, London 2012, Beijing 2008, Torino 2006, Athen 2004 og Sydney 2000. Qicraft Group består av Qicraft Norway, Qicraft Sweden, Qicraft Finland, Qicraft Estland og Qicraft Finance.

Hva gjør vi for Qicraft?

Qicraft ble kunde av Procano i 2012. De var ute etter en totalleverandør av IT, som skulle være deres single-point-of-contact for drift, service og support. Selskapet setter høye krav til sikkerhet, servicegrad og tilgjengelighet, samtidig som vi som leverandør skal tilby et tjenestespekter som dekker dagens og fremtidens behov.

I 2012 ble det utviklet en driftsplattform basert på kundeeid utstyr for Qicraft Norway. Etter flere år med digitalisering ser vi at det er gunstigere for kunden å flytte enkelte tjenester ut i skyen. I dag er Qicraft sin løsning virtualisert og blir levert fra vårt datasenter, samtidig som flere enkelttjenester leveres fra tredjepartsløsninger i skyen, som Office 365. I dag omhandler avtalen brukere i Norge, Sveige, Finland og Estland.

 

se alle referanser

Vi ønsker å samarbeide med deg

Leter du etter en IT-partner? Vi drifter dine IT-løsninger og hjelper dine brukere. Sammen finner vi frem til gode og lønnsomme løsninger for deg og din bedrift.

Procano skiller seg ikke vesentlig fra andre leverandører gjennom hva vi gjør, men hvordan vi samarbeider med våre kunder, og hvordan vi leverer våre tjenester.

Ta kontakt med oss i dag for en prat om muligheter for samarbeid

KONTAKT OSS