Referanser Bryn Byggklima

Bryn Byggklima

Bryn Byggklima AS ble etablert i 1985 og har siden det blitt en betydelig aktør på Østlandet innen installasjon og service på klimaanlegg til yrkesbygg. Selskapet har over 200 ansatte fordelt på 6 lokasjoner på Østlandet og ett i Trondheim.

Hva gjør vi for Bryn Byggklima?

Bryn Byggklima ble kunde av Procano i desember 2014 etter en anbudsrunde. På dette tidspunktet tok vi over eksisterende fysiske driftsløsning med tilhørende utstyr og programvare. Bryn Byggklima var ute etter en skalerbar IT-løsning som ville ivareta deres vekst og fremtidige utviklingsplaner.

I dag leverer vi full-service IT-drift og -forvantning fra vår virtuelle stordriftsplattform. Behovet for support er også endret, fra å betale fortløpende for brukerstøtte, til et servicekonsept hvor alt er inkludert og der vi er kontaktpunktet for alle IT-relaterte behov.

se alle referanser

Vi ønsker å samarbeide med deg

Leter du etter en IT-partner? Vi drifter dine IT-løsninger og hjelper dine brukere. Sammen finner vi frem til gode og lønnsomme løsninger for deg og din bedrift.

Procano skiller seg ikke vesentlig fra andre leverandører gjennom hva vi gjør, men hvordan vi samarbeider med våre kunder, og hvordan vi leverer våre tjenester.

Ta kontakt med oss i dag for en prat om muligheter for samarbeid

KONTAKT OSS